tirsdag 11. september 2012

Tid for høst!

Nå begynner høsten å komme for fult, det blåser og er surt ute, og trærne skifter farge til det utroligste. Min favorittårstid! Jeg har laget en "høst-collage". For det er snart på tide å krype under et deilig teppe med en god kopp te og fylle stua med stearinlys.


1. Pynte hagen med fine ting, som f.eks lykter, søte sinkhus i trærne osv.

2. Rustikk hører høsten til syns jeg. Disse lyktene syns jeg er kule! Skulle ønsker jeg hadde flere sånne i ulike størrelser og fasonger over spisegruppa på kjøkkenet som ikke er der ennå. Den rustne flaten kompenserer med det kalde metallet og gir en varm og innbydende følelse.

3. Lys og lykter i alle fasonger og størrelser! Jeg elsker lykter, og derfor hører selvsagt det inn i mitt høst-hjem. Lykten på bildet, kan man enkelt lage selv. Kan lage et DIY-innlegg på hvordan man lager kule lykter selv.

4. Ta naturen inn! Plukk grener og pukk dem i vaser istedet for blomster. Jeg plukket blant annet kvister i våres med gåsunger på, og det er fortsatt gåsunger på dem. Det er ganske koselig.

5. Nostalgi og antikk. Slikt ting gjør hjemmet mer koselig og innbydende med en gang. Jeg syns det er viktig på høsten og vinteren å komme inn til et innbydende og varmt hus når det er som surest ute, og det er prisippet jeg går etter når jeg skal dekorere til høsten. Jeg vil bli glad av å komme inn.

6. Når kastanjene er klare, er det bare å plukke i vei! Bruk de som pynt! 

7. Lag fat med lys, dekor osv. Det er en fin og koselig ting å pusle med.

8. Herlige tekstiler. Ingenting er så kos som å krype under et deilig teppe på en kald kveld. Det hjelper også på at det er et litt fint teppe såklart. Tepper kan enten være ganske dyrt, eller ganske billig ut fra hvor du velger å kjøpe det og ut fra hvilket materiale det er laget av.

9. En kopp te. Te er godt året rundt, men ekstra godt når det er kaldt ute. Jeg foretrekker å drikke av store, fine kopper. Føler jeg koser meg ekstra da av en eller annen grunn.


- Jenny
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar